Menu

Motorzaak Den Bosch

Op zoek naar een motorzaak in Den Bosch of omgeving? Bijvoorbeeld om een nieuwe motor te kopen of voor het jaarlijkse onderhoud van de motor? Bij De Lange Motoren kun je naast nieuwe of tweedehands motoren ook terecht voor onderhoud en reparatie. Kom ons grote assortiment motoren bekijken in onze showroom. De Lange Motoren is gevestigd in Oss, op nog geen half uur rijden van Den Bosch.

Tarieven Onderhoud motorzaak Den Bosch

Als je je motor wegbrengt voor onderhoud naar deze motorzaak nabij den Bosch, dan voeren wij al een kleine beurt uit vanaf €65,-. De kosten voor een grote beurt bedragen €285,-. Deze prijzen gelden alleen als er geen bijzonderheden of extra werkzaamheden nodig zijn. Mocht dit wel het geval zijn, dan bellen we je op en verlegt De Lange Motoren natuurlijk altijd eerst met jou. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Een kleine onderhoudsbeurt is aan te raden als je 6000 kilometer of meer hebt gereden. Een grote onderhoudsbeurt raden wij aan na 10.000 kilometer. Dit is in het geval van een nieuwe motor.

Werkzaamheden onderhoudsbeurt

Het verschil tussen een kleine en een grote onderhoudsbeurt zit in de hoeveelheid aan werkzaamheden die wij uitvoeren. Wat doen we bij een kleine onderhoudsbeurt?

  • motorolie vervangen;
  • het oliefilter vervangen;
  • visuele inspectie van de motor;

Een grote onderhoudsbeurt omvat het opknappen van de hele motor. Het betreft de volgende werkzaamheden:

  • motorolie vervangen
  • het oliefilter vervangen
  • schoonmaken en indien nodig vervangen van de filters
  • bijvullen van diverse vloeistoffen
  • de gehele motor smeren

Je kunt zelf ook een bijdrage leveren om je motor in goede staat te houden. Daarvoor is het verstandig om goed te letten op de staat waarin je banden, remmen, aandrijving, verlichting en oliepeil verkeren. Als er een onderdeel vervangen moet worden, dan kun je je motor met een gerust hart bij ons achterlaten. Wij beschikken over alle gangbare motoronderdelen. Daarbij kun je kiezen tussen specifieke merkonderdelen of universele onderdelen. Om het helemaal af te maken kunnen wij je motor ook een grondige reinigings- en polijstbeurt geven. Zo is je motor weer als nieuw!