Menu

Motorzaak Helmond

Op zoek naar een tweedehands motor? Bij De Lange Motoren als motorzaak nabij Helmond, vindt u een eigen showroom waar u diverse occasions kunt bekijken. Wilt u eerst online ons aanbod bekijken? Dan raden wij u aan ook even een kijkje te nemen op www.ghia.nl. De ruimte in onze showroom is namelijk beperkt, dus zijn wij een samenwerking aangegaan met Ghia Motoren. Zo kunnen wij meer motoren aan u tonen. Houd onze websites regelmatig in de gaten, want ons aanbod motoren vernieuwen wij regelmatig.

Populaire motormerken in aanbod motorzaak Helmond

Opvallend is dat De Lange Motoren als motorzaak nabij Helmond sommige type en merk motoren vaker verkoopt dan andere. Hierbij gaat het met name om de volgende drie (Japanse) motoren:

  • Kawaski GTR 1000: deze toermotor kwam voor het eerst op de markt in 1986. Deze motor heeft een cilinderinhoud van 997 cc en 110 pk. De topsnelheid van deze motor is 215 km/uur.
  • Suzuki
  • Yamaha

Heeft u een bepaalde motor in uw hoofd? Laat dit ons dan weten. In overleg leveren wij garantie op maat.

 

Taxatie motor

Heeft u schade? Laat ons een taxatie uitvoeren, bijvoorbeeld voor de verzekering. Het taxatierapport dat u naderhand van ons ontvangt, geeft weer welke onderdelen er vervangen moeten worden en hoeveel manuren daar in gaan zitten. Reparatie van uw motor doen wij in onze werkplaats. Wij beschikken over veel verschillende onderdelen van diverse merken motoren. Met onze speciale diagnose-apparatuur kunnen we foutcodes uitlezen en uw motor resetten.

Benieuwd naar de prijs van de diagnose of motorreparatie? Deze geven wij u vooraf. Ook voor het onderhoud van uw motor kunt u bij ons terecht.