Menu

Motorzaak Nijmegen

Op zoek naar een motor? Bezoek dan onze motorzaak nabij Nijmegen: De Lange Motoren. Naast nieuwe motoren hebben wij ook veel interessante occasions. De Lange Motoren is gevestigd in Oss. Kom snel eens langs in onze showroom en bekijk onze tweedehands motoren. Onze showroom biedt niet genoeg plaats aan alle motoren die wij u kunnen aanbieden. Daarom werken wij samen met Ghia Motoren. Een deel van onze voorraad kunt u dus ook via de website www.ghia.nl bekijken.

Soorten motoren nabij Motorzaak Nijmegen

De Lange Motoren is een motorzaak nabij Nijmegen met een groot assortiment motoren. Ongeacht wat voor motor u op het oog heeft, wij hebben deze vast in ons assortiment. U kunt bij ons terecht voor twee soorten motoren:

  • Europese motoren: ideaal als u houdt van een verfijnde afwerking en een zeer goed rijwielgedeelte. Bekende Europse motoren zijn Aprillia, Ducati en Triumph. Deze vindt u allemaal in ons assortiment.
  • Japanse motoren: of u nu de voorkeur geeft aan een stijlvolle Honda, een sportieve Kawasaki, een hoogwaardig afgewerkte Suzuki of een veelzijdige Yamaha of een andere Japanse motor: nagenoeg elk merk is leverbaar.

Motor inruilen

Heeft u een motor staan die u wilt inruilen? Dan vragen wij u om langs te komen met uw motorfiets. In onze werkplaats bepalen we vervolgens een passende prijs. De Lange Motoren is RDW-erkend, dus wij kunnen direct ter plaatse uw motor vrijwaren en u op weg sturen met een nieuwe motor uit ons assortiment!

Officiële leverancier Drywash en Peek Polish

De Lange Motoren is officiële leverancier van Drywash en Peek Polish. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor verschillende producten waarmee u uw motor goed kunt onderhouden. Er komt geen water aan te pas als u uw motor poetst met Drywash en roest en aanslag zijn verleden tijd met Peek Polish. Bovendien krijgt uw motor of een prachtige hoogglans afwerking en beschermt deze gelijk tegen weersinvloeden.