Menu

Motorzaak Oss

Moterzaak OssDe Lange Motoren is een motorzaak in Oss waar u terecht kunt voor een nieuwe of tweedehands motor. U kunt uw motor tevens inruilen bij ons. Voor een kleine of grote onderhoudsbeurt van uw motor kunt u eveneens contact opnemen met De Lange Motoren. Kortom, als het om motoren gaat kan iedereen bij ons terecht! Informeer naar onze gunstige voorwaarden.

Assortiment motorzaak Oss

Moterzaak OssDe Lange Motoren is niet de enige motorzaak in Oss. Wij hebben een uitstekende samenwerking met Geert de Bekker van Ghia Motoren. Door deze samenwerking kunnen wij u ook meer tweedehands motoren aan te bieden. Toch liever een spiksplinternieuwe motor? Ook dat is natuurlijk een mogelijkheid. De Lange Motoren heeft motoren in het assortiment van alle gerenommeerde merken, waaronder Aprilia, Ducati, Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha en Way of Life! Vanwege onze uitstekende contacten in de motorhandel kunnen wij nagenoeg elk merk en type motor aanbieden. Heeft u nieuwe onderdelen nodig voor uw motor? U vindt bij ons zowel originele als universele onderdelen.

Onderhoud motor

Ongeacht welk type of merk motor u rijdt, kunnen wij deze een kleine of grote beurt geven. De Lange Motoren beschikt over diagnose-apparatuur voor Aprillia, Ducati, Honda, Suzuki, Kawasaki en Triumph. U betaalt voor een kleine beurt €65,- en voor een grote beurt €285,-. Let op: deze prijs is de prijs zonder extra werkzaamheden. Ook uw scooter kunt u bij ons langsbrengen voor een onderhoudsbeurt. Hier gelden de volgende prijzen: voor een kleine beurt betaalt u €45,- en voor een grote beurt: €75,-. De Lange Motoren is officieel dealer van Peek Polish.

Motorbanden

De Lange Motoren is een motorzaak van A tot Z. Ook voor motorbanden zijn wij daarom uw aangewezen partner. Wij beschikken over alle bekende merken en bandenmaten. Uiteraard verzorgen wij ook banden voor uw bromscooter. Benieuwd naar de actuele prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ga naar contact