Menu

Motorzaak Veghel

Bent u op zoek naar een motorzaak in Veghel voor een nieuwe of tweedehands motor? Dan bent u bij De Lange Motoren, gevestigd nabij Veghel, op het juiste adres! Van Europese tot Japanse motoren, De Lange Motoren heeft het allemaal. In onze uitgebreide showroom is er een motor voor iedereen te vinden. De Lange Motoren is niet alleen voor de verkoop van motoren. We kunnen u veel meer aanbieden!

Onderhoud van uw motor

Als uw motorzaak nabij Veghel verkopen wij niet alleen maar motoren. Wij bieden ook onderhoud voor uw motor aan. Het maakt De Lange Motoren niet uit wat voor soort of type motor u heeft, voor alle motoren kunnen wij onderhoud aanbieden. De kosten voor een onderhoudsbeurt bij De Lange Motoren ligt aan de grootte van de beurt. Een kleine beurt voor een motor kost € 65,-, voor een grote beurt betaalt u € 285,-. Deze prijzen zijn exclusief extra werk of bijzonderheden.

Verschil tussen kleine en grote beurt

Het verschil tussen de kleine en grote beurt ligt aan de werkzaamheden. Tijdens een kleine beurt vervangen wij de motorolie, inspecteren wij de motor en vervangen we het oliefilter. Bij een grote beurt voeren we meer werkzaamheden uit. Denk aan het schoonmaken van het oliefilter, het bijvullen van vloeistoffen en het smeren van de hele motor.

Onderdelen voor uw motor

Heeft u een bepaald onderdeel nodig van een bepaald merk? Geen probleem! De meeste onderdelen hebben wij op voorraad. Is dit niet het geval, dan kan De Lange Motoren het gewenste onderdeel bestellen. Deze kunt u vervolgens ophalen in onze werkplaats. We zijn tevens officieel leverancier van Drywash en Peek Polish.

Uw motor inruilen

Het is mogelijk om uw gebruikte motor in te ruilen. U komt langs in de werkplaats van De Lange Motoren en wij bepalen ter plekke een passende prijs voor uw motor. Wij zijn RDW-erkend, dus het inruilen van uw motor is zo gebeurd!