Menu

Nieuw

Een nieuwe motor kopen: vele merken en typen leverbaar!

Door onze jarenlange ervaring met motoren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd in de motorhandel. Hierdoor zijn wij in staat om, in principe, elk merk en type motorfiets te leveren. Bij ons kunt u een nieuwe motor kopen van zowel Europese merken als Japanse merken.

Europese motoren

Europese motorfietsen staan bekend om hun uitmuntende rijwielgedeelte en de verfijnde afwerking. Merken die wij regelmatig verkopen zijn Aprilia, Ducati en Triumph.

Japanse motoren

Van de Japanse merken verkopen wij vaak de Honda, Kawaski, Suzuki, en Yamaha motoren. Het is echter mogelijk om bijna elk merk door ons te laten leveren: wij hebben hiervoor een groot netwerk met diverse merkleveranciers. De levertijd van een nieuwe motor hangt af van de voorraad van onze leveranciers.

Aankoopadvies

Wij helpen u graag wanneer u op zoek bent naar een specifiek merk en type motor. De Lange Motoren staat echter voor u klaar wanneer u nog geen concreet idee heeft welke motor u zou willen kopen, door middel van een persoonlijk gesprek geven wij u advies over welke nieuwe motor bij uw wensen aansluit.

Inruilmogelijkheden

Bij De Lange Motoren kunt u uw motorfiets inruilen. Hiervoor dient u eerst langs te komen bij onze werkplaats, zodat we een passende prijs voor uw motorfiets kunnen bepalen. Direct inruilen is mogelijk. De Lange Motoren is RDW-erkend, wij zijn dus bevoegd om motorfietsen te vrijwaren. Bel voor uw vragen of voor een afspraak naar 06 – 133 82 458.