Menu

Nieuws

Zaterdag 17 maart Technodag in Oss!!

De Lange Motoren organiseert in samenwerking met collega GHIA Motoren en met de Kawasaki Merkclub Nederland een voor iedereen GRATIS toegankelijke Motorfiets Technodag.Heb je een technische vraag over je motorfiets of gewoon in zijn algemeenheid? Deze dag worden al je vragen beantwoord door Peter Aansorgh, techniekgoeroe en schrijver van technische publicaties voor Moto ’73, door Bart van De lange Motoren, door Geert van GHIA Motoren en door een aantal technisch specialisten die hun sporen verdiend hebben in motorfietstechniek. Wil je vooraf je vraag al stellen? Stuur dan je vraag per mail aan info@delangemotoren.nl zodat wij ons alvast op je vraag kunnen voorbereiden!

Ook op de dag zelf kun je natuurlijk vragen stellen. Om alles goed te kunnen begrijpen is ter plekke een gedeeltelijk gedemonteerde motorfiets en een opengewerkt motorblok aanwezig voor nadere uitleg en technische aanwijzingen!

Naast de nodige mondelinge informatie kun je ook op papier kennisnemen van diverse technische aspecten uit publicaties van Peter Aansorgh, door diverse technische filmpjes etc. Enne … de hele dag Gratis koffie of thee alsmede broodjes met warme snack voor slechts € 2,-!

Bij De Lange Motoren zullen er deze dag géén reparaties uitgevoerd worden, wel aanwijzingen om je op weg te helpen! Onze websites: www.delangemotoren.nl en www.ghia.nl
Zaterdag 17 maart 2018 van 10.00 u tot 16.00 u Technodag bij De Lange Motoren, Landweerstraat Zuid 136, 5349 AK OSS.