Menu

Occasions

Tweedehands motor kopen bij De Lange Motoren

Ons bedrijf heeft een eigen showroom voor gebruikte motoren en scooters, daarom kunt u bij ons gemakkelijk een tweedehands motor of scooter kopen. Bekijk onze tweedehands motoren.

Showroom tweedehands motoren

Door de beperkte ruimte in onze showroom is het mogelijk om slechts een deel van de tweedehands motorfietsen op onze locatie uit te stallen.  Het aanbod wisselt regelmatig; wij beogen om steeds het nieuwste aanbod op de website te tonen.

Een aantal van onze tweedehands motoren:

Assortiment gebruikte motoren

Hoewel het assortiment regelmatig wisselt, worden bepaalde merken en typen vaak door ons verkocht. Hierbij kunt u denken aan een gebruikte Kawaski GTR 1000, een Suzuki, of een Yamaha. Het is tevens mogelijk om een tweedehands motor op aanvraag te leveren. Alle tweedehands motoren worden door ons in goede staat afgeleverd, zodat u onbezorgd een half jaar op de motor kunt rijden. Daarnaast is het mogelijk om een garantie op maat te bespreken.

Inruilmogelijkheden

Bij De Lange Motoren kunt u uw gebruikte motorfiets inruilen. Hiervoor dient u eerst langs te komen bij onze werkplaats, zodat we een passende prijs voor uw motorfiets kunnen bepalen. Direct inruilen is mogelijk. De Lange Motoren is RDW-erkend, wij zijn dus bevoegd om motorfietsen te vrijwaren. Bel voor een afspraak naar 06 – 133 82 458 of kom langs in onze showroom.