Menu

Onderhoud

Professioneel onderhoud van uw motor

Om de levensduur, maar vooral de veiligheid van een motor te waarborgen, is het belangrijk om deze regelmatig te laten onderhouden. Bij De Lange Motoren in Oss kunt u terecht voor professioneel onderhoud van de motor.

De controle voor elke rit, de kleine en grote onderhoudsbeurt

Het onderhoud van uw motorfiets bestaat altijd uit drie fases: de controle voor elke rit, de kleine onderhoudsbeurt, en de grote onderhoudsbeurt.

De Lange Motoren verricht zowel kleine als grote onderhoudsbeurten aan de motor. Het is aan te raden om het onderhoud van de motor om de 6000 kilometer uit te laten voeren. Bij een nieuwe motor kan dit om de 10.000 kilometer.

De kleine onderhoudsbeurt bestaat uit het vervangen van de motorolie en de oliefilter, en een visuele inspectie van de motor. Een grote onderhoudsbeurt omvat onder andere het vervangen van de motorolie en oliefilter, schoonmaken/ vervangen van de filters, bijvullen van de verschillende vloeistoffen, en alles smeren. Kortom de gehele staat van de motor wordt gecontroleerd en opgeknapt. Voor de controles bij u thuis adviseren wij om de volgende onderdelen in de gaten te houden: banden, remmen, aandrijving, verlichting, en oliepeil. Het onderhoud van uw motor is pas compleet met een goede reiniging en polijstbeurt, wij zijn hiervoor officiële dealer van Drywash en Peek Polish.