Menu

Reparatie

Motorreparatie

De meeste gebreken van een motor komen naar voren tijdens de kleine of grote onderhoudsbeurt. Bij detectie nemen we contact met u op om in overleg met u het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een vakkundige motorreparatie, wanneer u zelf het probleem aan de motor heeft waargenomen.

Diagnose en motorreparatie

De Lange Motoren heeft een goed uitgeruste werkplaats met onder diagnose-apparatuur voor Aprillia, Ducacti, Honda, Suzuki, Kawaski, Yamaha en Triumph motoren. Met de apparatuur kunnen foutcodes uitgelezen en gereset worden. Ook andere motorreparaties worden door ons uitgevoerd, hierbij kunt u denken aan het vervangen tandwielen of een ketting, en aan het repareren van de remblokken of banden. De prijs voor een diagnose en/of motorreparatie wordt vooraf op maat berekend. Bij reparaties staan wij tevens voor u klaar.

Schadetaxatie en –herstel

In verzekeringskwesties kunnen wij de schade van uw motorfiets taxeren. Na de taxatie ontvangt u een compleet rapport met een indicatie van de onderdelen die vervangen moeten worden, en de uren die wij nodig hebben om de motorfiets in perfecte staat te herstellen. Heeft u vragen over een motorreparatie? Bel voor een afspraak naar 06 – 133 82 458.